fbpx

Kako z večjim zadovoljstvom strank povečati prihodke?

Podarjam vam brezplačen priročnik, v katerem boste izvedeli nekaj šokantnih dejstev o strankah in njihovem zadovoljstvu v primeru problemov.

Kdaj ste bili zadnjič popolnoma navdušeni😍 nad postrežbo v trgovini🛒, servisu🔧, lokalu☕️, zdravniku👩‍🔬 ali kje drugje? Kaj je bilo drugače? Kaj vas je navdušilo🥳?

Včasih je potrebno čisto malo, da navdušite stranko, da bo rekla vau! Včasih je dovolj že samo prijazen nasmešek🙂. Včasih pa se je potrebno zelo potruditi. Še posebej, ko ima stranka težave😟 z izdelkom ali ni zadovoljna z opravljeno storitvijo. Takrat se pokaže prava vrednost obljub, ki ste jih dali stranki ob nakupu.

Zaupajte mi vaš e-mail in že boste lahko prenesli priročnik na vašo napravo.  S tem se boste tudi avtomatično naročili na e-novice 📧, v katerih vam bom občasno pošiljal 📩 različne primere in nasvete o tem, kako delati s strankami, o pravilnem odnosu do njih, o reševanju pritožb in reklamacij in podobno.

Sem in tja pa vam bom poslal tudi kakšno promocijsko sporočilo o dogodkih, na katerih bom sodeloval in bi vas utegnili zanimati.