fbpx

(NE)PRIJETNA IZKUŠNJA

ali kako uspešno reševati pritožbe in reklamacije

avtor: Borut Zoran

 

KAKO SPREMENITI NEZADOVOLJNE STRANKE V ZADOVOLJNE TAKO, DA SE BODO VEDNO VRAČALE NAZAJ, KER STE ZANJE POSKRBELI TAKO ZELO DOBRO ?

Verjetno se zavedate, da je pravilno in hitro obravnavanje pritožb in reklamacij v današnjih časih tudi konkurenčna prednost. Vendar samo zavedanje ni dovolj, potrebno je tudi ukrepanje. In točno o tem govori ta knjiga. Veliko primerov iz prakse, praktični nasveti.

 Cena knjige: 18,90€ 17,00€

NOVO!

Knjiga je sedaj na voljo tudi v zvočni obliki.  Zvočno knjigo lahko nabavite ali si jo izposodite na platformi Audibook preko mobilnega telefona

 Cena zvočne knjige: 17,99€

Kako uspešno reševati pritožbe in reklamacije

KAJ BOSTE IZVEDELI V KNJIGI

KOMU JE KNJIGA NAMENJENA?

LASTNIKOM IN DIREKTORJEM PODJETIJ

Če ste lastnik ali direktor podjetja, potem je to knjiga za vas. Vse spremembe v kulturi podjetja se začnejo in končajo pri vas. V knjigi boste zagotovo našli navdihujoče ideje, kako izboljšati poslovanje tako, da bo strankam bolj prijazno.

VSEM, KI DELATE S STRANKAMI

Knjiga vam bo olajšala delo s težavnimi strankami, saj se boste naučili prepoznati težavne stranke in postopke, kako je potrebno delati z njimi. Na ta način boste povečali svojo prijaznost in učinkovitost, stranke vas bodo imele bolj rade.

SERVISERJEM

Naučili se boste, kako umiriti jezno stranko in s pravilnim vodenjem pogovora ugotoviti, kaj je problem, zakaj je nastal in kako ga lahko rešite.

VSEM OSTALIM

Tudi če nimate direktnega stika s strankami, vas pa zanimajo zanimive zgodbe iz prakse, je knjiga prijetno branje za popestritev prostih ur

O AVTORJU

BORUT ZORAN

 

 

Borut je  podjetnik že 20 let, še prej je 5 let delal v prodaji, tako, da se praktično celo kariero ukvarja s strankami, njihovimi željami, potrebami in težavami. Je avtor strokovnih člankov, ki so bili objavljeni v revijah Gospodarski vestnik, Profesionalna prodaja, Obrtnik Podjetnik.

Predaval je na GZS, OZS, SPOT, udeleženci so bili iz najrazličnejših podjetij. Interne delavnice je med drugim izvajal tudi za Kolektor Idrija, Novo KBM, Pošto Slovenije, …

 

Borutov Fb profil in Linkedin

 

 

Pravi izziv se mu zdi predajati znanje, ki ga ima, saj želi pomagati zaposlenim, da bodo neprijetne izkušnje postale prijetne tako zanje kot njihove stranke.

 
 

Mnenja bralcev

“To je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak prodajalec, komercialist, serviser. Vsak, ki se kakorkoli ukvarja s strankami!”

Radomir I.

“Imel sem res zahtevno reklamacijo in s pomočjo knjige sem našel pravo rešitev. Stranka je bila navdušena!”

Goran B.

“Sicer še nisem uspela predelati cele knjige, vendar že lahko rečem, da je zelo dobra, predvsem pa uporabna!”

Marjanca T.A.

“Sem se ti skoraj pozabil zahvaliti. Že prebral. Nadvse uporabna. Jo priporočam in priporočim vsakemu. Kje pa si nabral toliko izkušenj?”

Boštjan L.

PREDOGLED KNJIGE

Pokukajte v knjigo s klikom na sliko:

Cena knjige:  18,90€ 17,00€

NOVO!

Knjiga je sedaj na voljo tudi v zvočni obliki.  Zvočno knjigo lahko nabavite ali si jo izposodite na platformi Audibook preko mobilnega telefona

 Cena zvočne knjige: 17,99€

Cena izposoje zvočne knjige: 4,99€