fbpx

KAKO USPEŠNO PRODAJATI,
IMETI PRAVILEN ODNOS DO STRANK IN JIH NAVDUŠEVATI?

Navdušite svoje stranke, povečajte ugled vaše blagovne znamke, izboljšajte prodajo in razvijte zmagovalno storitveno kulturo.

Delavnice in seminarji za uspešno prodajo in delo s strankami

Poskrbite za svoje stranke, sicer bo zanje poskrbel nekdo drug!

Verjetno je ena izmed stvari o katerih razmišljate vsak dan tudi ta, kako še bolje poskrbeti za vaše kupce, kako jim ponuditi več, bolje, ceneje…

Rešitev predstavlja tudi odlična usposobljenost zaposlenih. Pomislite, koliko stroškov imate z oglaševanjem, da privabite stranke, potem pa je tam nekdo, ki lahko ves trud uniči v sekundi, ker ni pravilno usposobljen!

Z rednimi usposabljanji se bodo sčasoma spremenile delovne navade in kultura zaposlenih

To bodo stranke začutile kot izboljšano ponudbo, ustrežljivost in prijaznost, zato se bodo pogosteje vračale in seveda pogosteje in več naročale. 

Investicija v izobraževanje zaposlenih se lahko povrne tudi v več tisoč odstotkih!

Izobraževanja, ki vam jih ponujamo, so pripravljena na podlagi dolgoletnih izkušenj iz prakse in sodobnih prijemov, ki garantirano prinašajo uspeh! 

Prodaja je edini aktivni vir prihodka vsakega podjetja. Zato je dobro, da je v podjetju sistem poslovanja postavljen tako, da je vse usmerjeno v zadovoljevanje potreb kupcev
ali drugače povedano, v podporo prodaji. 

Zaposleni v prodaji so v »prvi bojni liniji«. Da bi bili uspešni pri svojem delu, da bi bili vrhunski v prodaji, morajo poznati in vedeti za praktično vse, kar vaše podjetje zmore in lahko da od sebe. 

Poleg tega morajo obvladati še cel kup znanj, od prodajnih tehnik, pogajanj, zaključevanja prodaje do zakonodaje, logistike, računovodstva in še bi lahko naštevali.

Včasih je potrebno čisto malo, da navdušite stranko, da bo rekla vau!
Včasih pa se je potrebno zelo, zelo potruditi.

Slaba uporabniška izkušnja prinese visoke stroške in trajne posledice. Potrebe in želje se hitro spreminjajo – stranke imajo danes več možnosti kot kdaj koli prej. To predstavlja izziv brez primere. Nenehno morate presegati pričakovanja, da obdržite stranke in povečate tržni delež.

     Zato izstopajte tako, da:

  • navdušujete svoje stranke,
  • zgradite močno povezavo z ustvarjanjem vrednosti pri vsakem koraku prodajnega
    procesa,
  • spremenite okvare v priložnost za krepitev zvestobe,
  • ustvarite navdihujoče izkušnje, o katerih vaše stranke želijo povedati drugim.

V veliko podjetjih pogosto mislijo, da obvladajo prodajni proces, imajo pravilen odnos do strank, da dobro delajo. Ko pa podrobno analizirajo npr. razmerje med številom povpraševanj in realiziranih naročil, se pa zamislijo.

Mislijo, da je dovolj, če se do strank obnašajo spoštljivo, da delajo in naredijo vse, samo da jim ustrežejo. Vendar temu ni čisto tako. Čar dobrega odnosa do strank se skriva nekje drugje. V srčnosti, v njihovi želji, da bi stranki resnično in z veseljem radi pomagali. In to potem stranka začuti.

Šele takrat lahko rečemo, da imajo pravilen odnos do strank.

Kako pa vse to doseči v praksi? Nekateri ljudje so, kot radi rečemo, rojeni prodajalci. Intuitivno odreagirajo in večino zapletov lepo rešijo. Pogosto pa se v tovrstnih situacijah ljudje nehote zapletejo, ker ne vedo, kako naj ravnajo. 

In tu nastopim jaz.

Organiziram  izobraževanja zaposlenih v obliki seminarjev/delavnic in jih izvajam po vseh mestih v Sloveniji, pri naročniku ali v spletnih učilnicah. Usposabljanja prilagodim vašemu podjetju ali posamezniku, pomagam vam reševati konkretne probleme, na konkretnih primerih.

Delavnice in seminarji obravnavajo trgovinsko dejavnost: učenje prodajnih metod, trgovinski marketing & merchandising, pospeševanje prodaje v trgovini na drobno, trgovinski management, skrb za strank, odnos do kupcev, reševanje pritožb, pravilno telefoniranje, kako nabavljati, pogajanja v prodaji… 

Izbirate med naslednjimi že pripravljenimi izobraževalnimi vsebinami, ki so namenjene usposabljanju in coachingu tako vodij kot zaposlenih:

PONUDBA DELAVNIC IN SEMINARJEV

315 MINUT ZA BOLJŠO PRODAJO IN PRAVILEN ODNOS DO STRANK

Zamislite si situacijo, ko vašo trgovino kupci dobesedno oblegajo in v njej pokupijo praktično vse, kar imate na policah. Prodaja vrtoglavo raste iz dneva v dan. Komaj še uspete zadovoljevati vse povpraševanje. 

Vendar se to tudi zares dogaja?

(NE)PRIJETNA IZKUŠNJA

ALI KAKO USPEŠNO REŠEVATI PRITOŽBE IN REKLAMACIJE

Pritožbe in reklamacije so sestavni del vsakega posla. Vendar ima nepravilno reševanje lahko zelo negativen vpliv na poslovanje celotnega podjetja. Saj veste, stranke so kot divjad, že najmanjši šum jo preplaši in zbeži…

Z ODLIČNO STORITVIJO

DO VRHUNSKIH REZULTATOV

Pogosto naivno mislimo, da obvladamo pravilen odnos do strank. Mislimo, da je dovolj, da se do njih obnašamo spoštljivo, ustrežljivo, da delamo vse, samo da jim ustrežemo. Vendar temu ni tako, Ni dovolj samo nasmešek in prijazen pozdrav. Čar dobrega odnosa do strank se skriva nekje drugje…

Programe lahko primerno prilagodim, združim ali razčlenim tako, da kar najbolje obravnavamo izzive v vašem podjetju.

Prepričan sem, da vas zanima več, sploh, če ste se prebili do sem. Zato se mi oglasite in zahtevajte ponudbo.

Ne odlašajte – oglasite se zdaj!

Borut

Za več informacij 

pišite na info@borutzoran.com ali pokličite: 041 696 270

Ostanite z mano še naprej – prijavite se na moje novice.

V zahvalo prejmete še brezplačno poglavje iz moje knjige (Ne)prijetna izkušnja.